Panică în bloc! Zeci de evacuați în urma unui scurtcircuit la panoul electric

124
Panică în bloc! Zeci de evacuați în urma unui scurtcircuit la panoul electric - dddd-1582545579.jpg

Articole recomandate

Un incendiu a izbucnit, luni, la panoul electric al unui bloc din municipiul Vaslui, 22 de persoane fiind evacuate din imobil din cauza fumului dens și a gazelor toxice emanate, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, conform Agerpres. La fața locului s-au deplasat zece subofițeri și un ofițer din cadrul Detașamentului Vaslui, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

"Casa scării a fost inundată cu fum și gaze toxice, iar vizibilitatea era aproape zero. Incendiul a fost lichidat foarte repede și s-a procedat la deschiderea trapelor pentru evacuarea fumului și a gazelor fierbinți și toxice. Au fost evacuate 17 persoane, dintre care un minor în vârstă de aproximativ 14 ani. Trei dintre persoanele evacuate au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui cu ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu intoxicație cu monoxid de carbon. Alte cinci persoane s-au autoevacuat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului, au ars: un tablou electric general, circa 25 metri liniari cabluri electrice, aproximativ 10 metri pătrați de izolație din polistiren expandat și o mașină de spălat și s-au degradat aproximativ 150 de metri de tencuială, circa 30 de metri liniari de cablu electric, patru uși și diverse textile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit la tabloul electric de pe casa scării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.593 secunde