ȘOSEAUA BLESTEMATĂ! Două accidente grave în mai puțin de 12 ore, în același loc, la Constanța. O PERSOANĂ A MURIT!

12892
3
ȘOSEAUA BLESTEMATĂ! Două accidente grave în mai puțin de 12 ore, în același loc, la Constanța. O PERSOANĂ A MURIT! - acc11512552111-1512552652.jpg

Articole de la același autor

Un accident grav s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe DN 3, între localitățile Ciocârlia de Sus și Ciocârlia de Jos.

Potrivit primelor informații transmise de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță, două persoane sunt rănite grav, dar conștiente.

Ironia sorții face ca accidentul rutier să se petreacă fix în același loc unde a avut loc un accident mortal azi-noapte, în jurul orei 1. Atunci, medicii nu au mai putut face nimic pentru una dintre victime, aceasta fiind găsită decedată la fața locului.

Comentează știrea

jj
6 decembrie 2017
jj

politia trebuia sa dispuna du cercetari ridicarea primei masini accidentate de azi noapte. dar ei nu. si asa, au oprit oamenii sa vada daca e cineva ranit in masina din copac.

iuxel
6 decembrie 2017
neatenti

de ce e blestemata soseaua cand se dau permisele asa cum se dau(pe spaga) si la analfabeti.

Rad L.
7 decembrie 2017
Inconstienti

Imi pare rau sa o spun dar sunt multi pe acest DN3 care fac naveta cu niste carute de masini cu nr de Bulgaria si care nu au in cap decat viteza excesiva.Multi sunt tineri care isi iau carnetul pe spaga si la fel dau aceasta spaga la RAR ca sa poata circula cu bmw-ul vechi de acelasi an cu ei.Multi incostienti si cocalari,dar asta e educatia multora din ziua de azi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5006 secunde