Ordinea publică, prioritară pentru oamenii legii! Zeci de sancțiuni dictate în weekend

121
Ordinea publică, prioritară pentru oamenii legii! Zeci de sancțiuni dictate în weekend - dddd-1583751560.jpg

Articole de la același autor

La data de 7 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 au desfășurat o acțiune în municipiul Constanța pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice. În acest context, polițiștii au controlat aproximativ 50 de autoturisme și legitimat peste 60 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.865 de lei, dintre care 5 pentru încălcarea unor norme la regimul circulației, 6 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 2 la OUG 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.

În noaptea de 7-8 martie a.c., în intervalul orar 22.00 - 02.00, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice, pe raza comunei Cumpăna. În acest context, polițiștii au controlat peste 130 de autoturisme și legitimat 140 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.060 de lei pentru încălcarea unor norme la regimul circulației. Totodată, polițiștii au retras 2 certificate de înmatriculare și reținut un permis de conducere.

În noaptea de 7-8 martie a.c., în intervalul orar 22.00 - 06.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Secției 8 Rurală Băneasa, împreună cu polițiști rutieri și specialiști ai investigării criminalității economice, au desfășurat o acțiune pe linia respectării pazei bunurilor și valorilor, prevenirii și combaterii faptelor antisociale și menținerea ordinii publice, precum și respectarea normelor rutiere, pe raza comunei Băneasa.

Atfel, polițiștii au verificat 4 societăți comerciale, au controlat aproximativ 50 de autoturisme și legitimat 120 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 31.370 de lei, dintre care 11 pentru încălcarea unor norme la regimul circulației, 1 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, 2 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 10 la Legea 15/2016 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Totodată, polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare și au reținut 2 permise de conducere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2413 secunde