ORA PĂMÂNTULUI: Iluminatul Palatului Cotroceni, întrerupt în intervalul 20:30 - 21:30

160
ORA PĂMÂNTULUI: Iluminatul Palatului Cotroceni, întrerupt în intervalul 20:30 - 21:30 - ss-1585407090.jpg

Articole recomandate

Administrația Prezidențială se alătură și anul acesta campaniei "Earth Hour" - Ora Pământului, astfel că sâmbătă seara, în intervalul orar 20:30 - 21:30, iluminatul Palatului Cotroceni va fi întrerupt, transmite Agerpres.

Ora Pământului ("Earth Hour"), marcată în acest an la 28 martie, în intervalul orar 20,30 - 21,30, este cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istoria omenirii.

Mișcarea "Earth Hour" a fost inițiată de "World Wide Fund for Nature" (WWF) ("Fondul mondial pentru natură"), care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste o sută de țări. Înființată în 1961, misiunea WWF, la nivel global, este să oprească degradarea mediului înconjurător și să construiască un viitor în care oamenii să trăiască în armonie cu natura, potrivit awsassets.panda.org.

În acest an, într-un context excepțional, în care țări din întreaga lume se confruntă cu cea mai gravă criză de sănătate publică ce decurge din izbucnirea pandemiei de COVID-19 (coronavirus), echipa de organizare globală, WWF, a evenimentului recomandă tuturor persoanelor să participe digital la marcarea Orei Pământului.

Distanțarea socială nu înseamnă pierderea conexiunii sociale. Pornind de la acest deziderat echipa de organizare globală sugerează mai multe acțiuni pentru a marca evenimentul în 2020: oprirea iluminării acasă pentru o oră în intervalul stabilit; conectarea online la unul dintre fluxurile live din timpul nopții ale www.earthhour.org; înregistrarea vocii digital prin înregistrarea unui mesaj; împărtășirea unei experiențe în timpul acordat evenimentului; folosirea platformelor proprii sociale pentru a aduce informații despre Ora Pământului în rândul prietenilor, în cadrul familiei și în comunitatea din care faci parte; folosirea hashtag-ul #EarthHour (@EarthHour pe Facebook și Twitter, @EarthHourOfficial pe Instagram) pentru a vă putea împărtăși postările și poveștile de pe propriile rețele de socializare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4508 secunde