Opt români răniți în accidentul de pe aeroportul din Budapesta. Anunț făcut de MAE în urmă cu puțin timp

145
Opt români răniți în accidentul de pe aeroportul din Budapesta. Anunț făcut de MAE în urmă cu puțin timp - img-1522649909.jpg
Ministerul Afacerilor Externe face ultimele precizări cu privire la starea celor opt cetățeni români răniți în accidentul de pe Aeroportul internațional "Ferenc Liszt" din Budapesta, în care au fost implicate două microbuze care transportau pasageri. 


 "Ambasada României la Budapesta are în atenție accidentul produs pe Aeroportul internațional 'Ferenc Liszt' din Budapesta, în care au fost implicate două microbuze care transportau pasageri, printre care și cetățeni români. Misiunea diplomatică a efectuat demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare", se arată într-un comunicat al MAE.


Conform datelor obținute, accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a 8 cetățeni români, care au primit îngrijiri medicale la fața locului. Dintre aceștia, doi au fost transportați la o unitate medicală din apropiere pentru verificări suplimentare. La momentul de față, un singur cetățean român mai este internat pentru tratament de specialitate, precizează MAE.


Ambasada României în Ungaria monitorizează situația, menține legătura cu autoritățile locale și unitatea spitalicească, fiind pregătită să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări, mai spune MAE.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4797 secunde