Opt persoane rănite în urma accidentului rutier de la Neptun

555
Opt persoane rănite în urma accidentului rutier de la Neptun - optvictime-1436111081.jpg

Articole de la același autor

Panică, ieri dimineață, în stațiunea Neptun. Circulația a fost blocată după ce o mașină s-a răsturnat pe șosea. Vacanța la mare a mai multor persoane s-a terminat prost: în unitatea medicală. Coliziunea s-a petrecut în jurul orei 10.00, iar protagonistul este un bărbat de 43 de ani.

Potrivit anchetatorilor, șoferul se deplasa pe strada Ferdinand, la volanul unui autoturism marca Nissan. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Gala Galaction, conducătorul auto a ignorat semnele de circulație.

"Nu a respectat semnificația indicatorului de oprire, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 24 ani, pe strada Gala Galaction, dinspre Hotel Majestic către Drumul Național 39", au precizat reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere Constanța.

În urma impactului puternic, mașina condusă de tânărul de 24 de ani, un Volkswagen, s-a răsturnat pe șosea. Opt persoane din cele două autoturisme au suferit leziuni. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutorul cadrelor medicale. Polițiștii de la Rutieră și mai multe ambulanțe s-au deplasat imediat către locul impactului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, iar oamenii legii au stabilit că aceștia nu au consumat alcool înainte de a se urca la volan. Cele opt persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Șoferi prinși pe picior greșit
Pagina a fost generata in 0.5574 secunde