Opt copii din Constanța au rămas fără casă, înainte de începerea școlii

233
Un incendiu devastator a avut loc, recent, în localitatea constănțeană Tortoman. O casă a ars în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 220 metri pătrați. În imobil locuiau două familii, patru adulți și opt copii. Pentru lichidarea incendiului au intervenit trei autospeciale de stingere, două de la Detașamentul Medgidia și una de la Cernavodă.

Locuința avea opt camere și trei holuri. Toate bunurile dinăuntru au fost, de asemenea, distruse. Pompierii au scos trei butelii, evitându-se astfel producerea unei explozii, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță. Pompierii au reușit să limiteze extinderea focului către alte trei case. Deocamdată, nu au fost aflate cauzele incendiului, însă surse din cadrul anchetei exclud pentru moment ca incendiul să fi pornit din vina copiilor.

"Am făcut un apel la cetățenii comunei, care îi pot ajuta cu alimente, îmbrăcăminte și rechizite, pentru că luni începe școala. Momentan, cele două familii locuiesc la rude, tot în localitate. Săptămâna viitoare vom face o ședință de Consiliu Local și încercăm să rezolvăm problema cu locuințele și cu ce-i mai putem ajuta. Având în vedere că vine iarna, trebuie ajutați urgent. Spre plăcuta mea surprindere, oamenii din comună și agenții economici au răspuns apelului și vor să ia copiii să meargă la oraș, pentru a-i pregăti de școală", a declarat pentru "Cuget Liber", Antoneta Mocanu, viceprimar comuna Tortoman.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5565 secunde