Opt bărbați, reținuți în cazul furturilor de ATM-uri

248
1
Cei opt bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 46 de ani, suspecți în cazul furturilor de ATM-uri, au primit ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie propuși instanței de judecată pentru a fi arestați preventiv pentru 30 de zile. 


În perioada decembrie 2017 - ianuarie 2018, cei în cauză ar fi comis trei infracțiuni de furt calificat a unor aparate tip pay point din societăți comerciale de pe raza județului Constanța, patru infracțiuni de furt calificat având ca obiect standuri de țigări de pe raza județelor Constanța, Vrancea și Ialomița, furt calificat și tentativă de furt calificat la două ferme din județul Constanța și o tentativă de furt calificat la un ATM din județul Tulcea. 


De asemenea, există probe că respectivii bărbați ar fi comis alte 17 tentative de furt a unor aparate tip pay point de pe raza jude-țelor Constanța, Tulcea, Ialomița, Bacău, Vrancea, Brăila, Giurgiu și Teleorman. Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ
50.000 de euro. 


În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe obiecte vestimentare, scule folosite la comiterea infracțiunilor, telefoane mobile, cartele SIM, stații de emisie recepție, precum și autoturisme. 


Acțiunea polițiștilor din cadrul IPJ Constanța a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Comentează știrea

Observator
27 ianuarie 2018
Hoții

Bravo S.I.C. !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1954 secunde