Opoziția depune marți moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

153
Opoziția depune marți moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă - orban1-1560154784.jpg

Articole recomandate

Opoziția depune marți moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă. Negocierile sunt pe ultimă sută de metri, iar Ludovic Orban susține că mai are nevoie de doar 30 de voturi ca să treacă moțiunea de cenzură. Liberalii poartă negocieri la sânge cu fiecare parlamentar chiar și de la PSD-ALDE, scrie romaniatv.net


Președintele Camerei Deputaților, social-democratul Marcel Ciolacu, spunea, vineri, că nu sunt probleme legate de moțiunea de cenzură pe care dorește să o depună opoziția, precizând că, din punct de vedere matematic, este exclus ca aceasta să treacă. El a precizat că partidul trebuie să se organizeze înainte de această moțiune.

"Numai proștii nu au emoții, de obicei. Nu sunt probleme matematice, dar trebuie să ne organizăm. (... ) În momentul acesta nu sunt probleme din punct de vedere matematic. Este exclus ca această moțiune să treacă", a spus Marcel Ciolacu.

Victor Ponta a anunțat, duminică, faptul că parlamentarii Pro România vor vota moțiunea de cenzură anunțată de opoziție, dar nu o semnează.

"Vom vota, toți parlamentarii Pro România, la vedere, ca să nu fie discuții, moțiunea de cenzură în această sesiune, dar nu semnăm niciun fel de text al PNL, al USR, al altui partid, treaba lor ce vor să scrie în moțiune. Noi avem motivele noastre pentru care dorim și votăm schimbarea Guvernului. Nu avem numărul necesar de semnături ca să facem și noi o moțiune, am fi vrut să facem noi moțiunea, dar, probabil, că ceilalți ziceau: nu domne', că nu o votăm pe cea a Pro România. Deci lucrurile să fie foarte clare - 23 de deputați și un senator Pro România vor vota moțiunea de cenzură", a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a precizat că, dacă moțiunea de cenzură trece, propunerea partidului pentru funcția de premier este Sorin Cîmpeanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8364 secunde