One man show! Polițist bătut de un șofer beat și fără permis

485
One man show! Polițist bătut de un șofer beat și fără permis - politistbatut-1448648125.jpg

Articole de la același autor

S-a cinstit bine și apoi s-a gândit că ar putea să își anime seara. În noaptea de miercuri spre joi, Gelu Daniel Turcu se plimba prin Agigea, iar la un moment dat a observat pe o stradă un autoturism care avea cheile în contact. Tentația a fost prea mare și nu a rezistat.

Deși nu avea permis de conducere, a deschis mașina și a pornit într-o aventură. Alcoolul și-a spus cuvântul și nu după mult timp a pierdut controlul mașinii și s-a împotmolit în noroi. La locul accidentului a ajuns un echipaj de poliție. Oamenii legii au stabilit că bărbatul nu are permis de conducere și că mașina nu îi aparține. Mai mult, acesta era băut bine. Oamenii legii au vrut să îl imobilizeze, dar bărbatul a început să facă scandal.

În timp ce se zbătea, acesta l-a lovit pe polițistul local care se deplasase la intervenție. Individul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și ultraj.

Gelu Daniel Turcu a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și apoi instanței. Completul de judecată a decis să îl trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs. El a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4971 secunde