Șoferul unui TIR a fost găsit spânzurat după ce a provocat un accident soldat cu cinci răniți

1368
Șoferul unui TIR a fost găsit spânzurat după ce a provocat un accident soldat cu cinci răniți - accidentgherlabmw08419200-1540812723.jpg

Articole recomandate

Un șofer de TIR a fost găsit spânzurat luni dimineață. Acesta a provocat un accident, duminică seara, în județul Cluj, soldat cu cinci răniți, între care și o fetiță de 7 ani, scrie romaniatv.net


Un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule s-a petrecut diminică seara în jurul orei 19,30, în județul Cluj.


In urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea o autoutilitară în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente față de autovehiculul care circula în fața sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.


Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.


Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite. Victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitalele din Gherla și Cluj.


Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Martorii au povestit că șoferul a vomat lângă mașină, a sărit șanțul de pe marginea drumului și a dispărut pe un deal din apropiere.


Luni dimineață, șoferul TIR-ului a fost găsit spânzurat în localitatea Bunești, scrie romaniatv.net








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4106 secunde