Șoferul dubiței burdușite cu țigări de contrabandă a ajuns în arest

196
Șoferul dubiței burdușite cu țigări de contrabandă a ajuns în arest - soferuldubitei-1579534860.jpg

Articole de la același autor

Șoferul dubiței budușite cu țigări de contrabandă, descoperită în trafic, la finele săptămânii trecute, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis, în cursul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie, propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a șoferului autoutilitarei.
Reamintim că, vineri, 17 ianuarie, polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au oprit pentru control, pe raza județului Constanța, o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, la volanul căreia se afla un bărbat cu dublă cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani.


"În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră au observat în interiorul autovehiculului un spațiu special amenajat, prin dublarea peretelui despărțitor dintre compartimentul destinat pasagerilor și cel de marfă, în care au fost descoperite, depozitate în cutii de carton, 34.373 de pachete cu țigări de contrabandă, de proveniență Republica Moldova", au explicat reprezentanții Gărzii de Coastă.


Întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ 510.000 de lei și autovehiculul au fost confiscate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5444 secunde