Șoferul beat și fără permis, care a lovit doi pietoni în Mamaia, ARESTAT!

513
Șoferul beat și fără permis, care a lovit doi pietoni în Mamaia, ARESTAT! - patru1503259042-1503403996.jpg
Șoferul care a lovit doi bărbați pe trecerea de pietoni din dreptul Club Nautic din stațiunea Mamaia, în week-end-ul trecut, a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul nu avea permis de conducere și era aproape în comă alcoolică. 




Șoferul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins în scurt timp, la ieșirea din Mamaia spre Năvodari, în dreptul campingului pescăresc. Din fericire, cei doi bărbați accidentați, în vârstă de 58 și 59 de ani, nu sunt în stare gravă. 


Tânărul avea 1,35 mg/l în aerul pur expirat, iar după ce a fost dus la spital pentru prelevare de sânge au ieșit valori de 2,70 mg/l. Potrivit oamenilor legii, bărbatul aflat la volan nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta va fi reținut pentru 24 de ore și va fi propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile. 


Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere auto fără permis, conducere auto sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4912 secunde