Șoferii le-au dat bătăi de cap rutieriștilor constănțeni

320
Șoferii le-au dat bătăi de cap rutieriștilor constănțeni - soferii-1528212393.jpg

Articole de la același autor

La data de 4 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că pe numele persoanei în cauză există un mandat de aducere emis de IPJ Cluj, bărbatul fiind predat polițiștilor Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța.

De asemenea, rutieriștii constăn-țeni au depistat un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Ostrov, județul Tulcea, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiul Constanța, având permisul de conducere suspendat și fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii rutieri l-au urmărit pe conducătorul autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, acesta trecând pe culoarea roșie a semaforului și intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, în aceeași direcție de mers. Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4854 secunde