Șoferi prinși pe picior greșit, la Constanța! Cum au fost sancționați de polițiști

264
Șoferi prinși pe picior greșit, la Constanța! Cum au fost sancționați de polițiști - politiua1450516428-1572254742.jpg

Articole recomandate

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nordului din orașul Negru Vodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Istria au identificat un bărbat, de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Cogealac, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tineretului din Palazu Mare, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 04.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Unirii din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toate persoanele în cauză au fost conduse la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 08.50, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ciobanu au identificat un bărbat, de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Viilor din localitatea Ciobanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul 1 Decembrie din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe DC 45, în localitatea Lipnița, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4687 secunde