Șoferi, bine de știut dacă plecați în Bulgaria!

4442
1
Șoferi, bine de știut dacă plecați în Bulgaria! - bulgariarestrictii-1514296656.jpg

Articole de la același autor

Poliția Rutieră Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la restricțiile de circulație pentru mijloacele de transport pe drumurile naționale și autostrăzile din Republica Bulgaria, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.


Restricțiile de circulație se referă la mijloacele de transport cu masa maximă admisă de peste 12 tone și se aplică pe următoarele segmente de drum:


pe toate autostrăzile pe DN I-5 Ruse- Veliko Tarnovo; pe DN I-1; Rebarkovo-Botevgrad, unde circulația se redirecționează pe DN 11-16 Rebarkovo-Svoge-Sofia; Blagoevgrad- P.T.F. Kulata; pe DN I-4 - nod circulație Koritna-Veliko Tarnovo- Shumen; pe DN I-8 - P.T.F. Kalotina -Sofia; pe DN II-18 - centura orașului Sofia; pe DN I-9 - Varna-Burgas; pe DN II-99 Burgas - Tsarevo.


Restricțiile de circulație se vor aplica pentru următoarele perioade:


în data de 27.12.2017, între orele 14.00-20.00; în data de 29.12.2017, între orele 16.00-20.00; în data de 01.01.2018, între orele 14.00-20.00.


"Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competența instituției, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ. De asemenea, recomandăm consultarea aplicației Trafic Online disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute", ne informează Poliția de Frontieră. 


Comentează știrea

costica
27 decembrie 2017
Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxim

Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de emai pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4561 secunde