Șoferi beți și drogați la volan, pe străzile din județ

178

Articole de la același autor

Oamenii legii surprins mereu în trafic șoferi beți, drogați sau care nu respectă legislația în vigoare. Spre exemplu, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat, săptămâna aceasta, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Seimenii Mici, care a condus un autoturism, pe raza orașului Cernavodă, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, rezultatul a fost pozitiv, reieșind că el a consumat cannabis. La rândul lor, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un alt tânăr, de 19 ani, din localitatea Mereni, care a condus un autoturism având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.


Și polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat o femeie, de 28 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Filimon din municipiu, având plăcuțele cu numerele de înmatriculare expirate. Apoi, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au depistat un tânăr, de 19 ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe raza stațiunii Neptun, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.


Un alt caz a fost depistat de către polițiștii orașului Ovidiu, ei descoperind un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din județul Suceava, care a condus un autoturism, pe strada Națională din Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9137 secunde