Șoferi, atenție! Se întâmplă în Constanța, în zilele următoare

2000
2

Articole de la același autor

Două piese uriașe fabricate la Buzău vor ajunge în zilele următoare la Constanța, de unde vor fi încărcate pe o navă și vor pleca spre Statele Unite ale Americii.


Transportul agabaritic a plecat în cursul zilei de luni din curtea fabricii Beta de la Buzău. "Convoiul are în total 270 de tone, o înălțime de 7,3 metri, lățime 5,5 metri. Este un transport dificil, multi modal, care se face cu două mese rotative, două module separate, fiecare cu câte 11 axe. În Portul Constanța, cele două piese vor ajunge cu o gabară în dana 119, și vor fi încărcate pe o navă specializată, cu destinația Statele Unite ale Americii", a declarat Dan Bădoiu, directorul companiei constănțene de transport, Eastern Shipping.


Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, traficul pe traseul dintre Buzău și Oltenița Port, pe ruta Urziceni – București – Budești, va fi restricționat temporar, pe etape, deoarece transportul va ocupa întreaga parte carosabilă. Întrucât autovehiculul de transport are o lungime de peste 50,5 de metri, în unele zone nu va putea fi depășit, iar autovehivculele care circulă din sens opus vor fi oprite până la trecerea convoiului. 


Convoiul excepțional este însoțit pe tot traseul de un echipaj al Poliției Rutiere și asistat de reprezentanți ai companiilor de energie electrică, cablu și telefonie, pentru a se asigura că nu vor fi probleme la rețele și cabluri. CNADNR sfătuiește participanții la trafic să respecte indicațiile reprezentanților poliției rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic și, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul.


Comentează știrea

Forestierul vesel
15 iunie 2016
Știre de 2 lei

Amicilor, sunteți normali? Ce legatura are cu șoferii, dacă ajunge la Constanța pe gabara?! Cautati în dicționar. E o navă!! Vine pe apa de la Oltenița. Marș...

Forestierul vesel
15 iunie 2016
Ah

Ah, acum am observat. Autoarea e femeie. Blondă cumva?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3717 secunde