ȘOFERI, ATENȚIE! O NOUĂ TAXĂ DE DRUM! Cât trebuie să scoatem din buzunar

500
1
ȘOFERI, ATENȚIE! O NOUĂ TAXĂ DE DRUM! Cât trebuie să scoatem din buzunar - autostrada721354219549-1452584366.jpg

Articole recomandate

Oficiali ai Ministerului Transporturilor împreună cu cei ai CNADNR pregătesc sistemul de taxare a autostrăzilor din România, scrie, în exclusivitate, capital.ro

Șoferii vor fi obligați să plătească dacă vor să circule pe A1 și A2. Taxa va scoate din buzunarul fiecărui șofer minimum 1,75 de euro pentru fiecare 100 de kilometri parcurși pe autostrăzile construite din bani publici sau europeni.

Românii au scos din buzunar, de la 1 aprilie 2014 până astăzi, circa 1,5 miliarde de euro pentru drumuri și autostrăzi pe care țara noastră nu le are. Banii au fost colectați din rovinietă și acciza de 7 eurocenți/litru de carburant.

Cu toate acestea, colosala sumă de aproximativ 1,5 miliarde de euro nu este suficientă pentru reprezentanții statului, care sunt hotărâți să introducă o nouă taxă.

Prima autostradă din România pentru care șoferii vor fi taxați este A1, București-Pitești. Taxe se va aplica după ce șoseaua cu patru benzi, cu o lungime de aproximativ 110 km, va suporta reparații capitale.

Următoarea pe lista oficialilor Ministerului Transporturilor este autostrada București-Constanța, românii fiind nevoiți să-și suplimenteze bugetul pentru un concediu pe litoralul românesc, începând din vara anului 2018, cu suma aferentă taxei de autostradă, potrivit Capital.ro.

Comentează știrea

sibnet
12 ianuarie 2016
Extra lucru la domiciliu

In alta ordine de idei, selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Numai dupa ce va hotarati cu cea mai mare seriozitate, cereti-ne detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4685 secunde