ȘOFERI, ATENȚIE! INFORMAȚIE IMPORTANTĂ DESPRE ROVINIETĂ

1370
1
ȘOFERI, ATENȚIE! INFORMAȚIE IMPORTANTĂ DESPRE ROVINIETĂ - rovinieta1463594858-1480171113.jpg

Articole recomandate

Dacă un șofer circulă fără să aibă o rovinietă valabilă, amenda trebuie comunicată acestuia în maximum două luni de la încheierea procesului-verbal de contravenție, nu în cel mult două luni de la data la care a fost săvârșită fapta, stabilește o decizie recentă a Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ). Practic, din moment ce data faptei și data încheierii procesului-verbal pot fi diferite, în special când sunt folosite camerele video, rezultă că amenda poate ajunge la contravenient cu o întârziere considerabilă.


Amenda pentru circularea fără rovinietă trebuie să ajungă la șoferi în maximum două luni de la data la care este încheiat procesul-verbal de contravenție, nu de la data la care este săvârșită fapta. Așa a stabilit luni, prin Decizia nr. 43/2016, Completul ICCJ pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.


Articolul intregral poate fi citit pe www.avocatnet.ro


Comentează știrea

costica
27 noiembrie 2016
Lucrezi în timpul liber!

Cea mai buna echipa pentru Hollywood! Hollywood te asteapta! Super-sansa! Un film original si bani online pentru tine! Vrei sa castigi bani cu un subiect de film? Echipa ambitioasa! Pachet complet pentru castiguri online! Sistem de castig cu un subiect de film! Incredibil! Hollywood va face un film bun! Solicita acum detalii la adresa de email :pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4318 secunde