Șoferi, atenție! Aglomerație la frontiera Vama Veche. Se circulă pe o singură bandă pe sens

255
Șoferi, atenție! Aglomerație la frontiera Vama Veche. Se circulă pe o singură bandă pe sens - frontiera-1497606952.jpg
CNAIR a informat Garda de Coastă că începând de astăzi, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche se vor executa lucrări de asfaltare a părții carosabile, timp de aproximativ o săptămână.


Ca urmare a acestui fapt, traficul transfrontalier se va desfășura cu dificultate, pe câte o singură bandă, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din țară.


Pentru a evita apariția unor timpi de așteptate în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche recomandăm participanților la trafic să tranziteze și celelalte puncte existente la granița cu Bulgaria, pe raza județului Constanța, și anume P.T.F. Ostrov și P.T.F. Negru Vodă.


De asemenea, participanții la traficul transfrontalier au la dispoziție aplicația Trafic On-line, dezvoltată de Poliția de Frontieră Română, ce poate fi accesată pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro. Această aplicație on-line prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.
Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.533 secunde