Șofer fără permis, urmărit de polițiști pe Autostrada Soarelui, oprit la podul Fetești

345
Șofer fără permis, urmărit de polițiști pe Autostrada Soarelui, oprit la podul Fetești - sofer-1504022254.jpg
Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat în trafic, în ultima săptămână, 42 de conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 60 de ani, care rulau cu viteze excesive, pe autostrăzi. 


De asemenea, unul dintre conducătorii auto circula, pe Autostrada A1, cu mașina având inspecția tehnică periodică expirată, iar altul circula, pe Autostrada A2, având dreptul de a conduce suspendat. Cel din urmă nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, reușindu-se oprirea lui în zona Stației de Taxare de la Fetești. Polițiștii i-au întocmit dosar penal conform art. 335 alin. 2 din Cod Penal. 


La data de 25 august, pe Autostrada A1, au fost depistați cinci bărbați conducând cu viteze între 184 și 222 km/h, iar pe Autostrada A2, un altul, circulând cu 181 km/h. 


Mare parte dintre abaterile conducătorilor auto au fost filmate și înregistrate de aparatul radar în mișcare, montat pe autospecială neinscripționată. Oprirea acestora s-a efectuat de o autospecială inscripționată. Șoferii au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 și 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5413 secunde