Șofer despre care polițiștii au fost informați că a fugit de la locul accidentului, găsit strivit

294
Șofer despre care polițiștii au fost informați că a fugit de la locul accidentului, găsit strivit - img2-1574763055.jpg

Articole recomandate

Un șofer din Botoșani a murit strivit de betoniera pe care o lăsase neasigurată și care o luase la vale. Bătrânul, în vârstă de 68 de ani, a fugit după mașină și a încercat să se urce din mers în cabină, însă nu a mai reușit, fiind strivit între betonieră și gardul unei gospodării.


Martorii de la fața locului au anunțat incidentul, dar nu l-au văzut pe șoferul betonierei, precizând polițiștilor că șoferul ar fi fugit de la locul accidentului. Polițiștii care au sosit imediat la fața locului au descoperit trupul fără viață al bătrânului.


Accidentul a avut loc în comuna Roma, în momentul în care se pare că șoferul a lăsat mașina neasigurată, fără frână de mâna trasă sau fără să fie bagată în viteză în timp ce era într-o pantă, pe un drum secundar. La un moment dat, mașina de mare tonaj a luat-o la vale, iar botoșăneanul a încercat să urce în ea și să o oprească, informează monitorulbt.ro.


Șoferul betonierei a încercat să urce în cabină, dar a fost stivit între mastodont și gardul de piatră. Martorii au sunat la 112, anunțând că șoferul a părăsit locul accidentului, acesta neputând fi văzut nicăieri.

"Am fost solicitați pentru a interveni la un accident provocat de o betonieră. Persoana de sex masculin era într-o laterală stângă, între un gard și betonieră, contorsionat. A fost descarcerat, a fost predat colegilor de la SMURD, care, din păcate au costatat decesul persoanei", precizează ISU Botoșani, scrie observator.tv


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0767 secunde