Șofer de autobuz, bătut de un polițist după o șicanare în trafic

232
Șofer de autobuz, bătut de un polițist după o șicanare în trafic - img2-1558177278.jpg

Articole recomandate

Un agent de poliție, din cadrul Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Brașov este cercetat pentru că, pe 14 mai, a agresat fizic un șofer de autobuz, angajat al Regiei Autonome de Transport Brașov. pe numele agentului a fost deschis dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, conform bizbrasov.ro.

Conducerea RATBV susține că doi angajați au fost loviți de polițistul supărat. "Doi angajați ai RATBV S.A. au fost victimele unui incident produs zilele trecute, respectiv pe 14 mai a.c., într-una dintre autobazele societății, incident soldat cu rănirea celor doi salariați. În jurul orelor 14.30, un bărbat necunoscut, conducător al unui autoturism a pătruns fără drept în incinta autobazei situate pe Strada Hărmanului nr. 49, a coborât din mașină și s-a îndreptat spre un șofer de autobuz care își terminase programul de circulație și l-a lovit cu capul în zona feței. Angajatul RATBV S.A. a căzut la pământ, fiind necesar să primească îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD chemat la fața locului. Ulterior, respectivul conducător al autoturismului s-a îndreptat cu mașina sa spre poarta de ieșire din societate, în acest moment lovind un revizor al RATBV S.A., aflat tot în timpul serviciului. Mai târziu, și acest angajat al societății noastre a solicitat îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al comapniei de transport public.

Poliția a fost sesizată în acest caz. Agresorula fost identificat, iar pe numele lui a fost deschis dosar penal. Polițistul are 43 de ani și este din Brașov. De asemenea, s-au declanșat verificări, prin structura specializată de control intern a IPJ Brașov.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Eveniment : Se schimbă programa școlară?
Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Eveniment : Avarie RAJA la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.7952 secunde