Șofer beat, la un pas să-și ucidă copiii într-un accident

340
Șofer beat, la un pas să-și ucidă copiii într-un accident - screenshot109588600-1553502334.jpg
Un bărbat din Mehedinți a fost la un pas să-și ucidă cei doi copii. S-a urcat beat la volan, alături de micuții de trei și patru ani. Din cauza vitezei, s-a răsturnat cu mașina și a intrat violent într-un alt autoturism, apoi a ricoșat într-un TIR. Bărbatul beat și copiii lui au ajuns la spital.


Tatăl inconștient își cumpărase mașina în urmă cu doar cateva zile. Deși era beat, și-a luat cei doi copii și au plecat împreună spre Orșova. Mergea cu mare viteză când a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a răsturnat, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un o altă mașină, apoi a ricoșat într-un TIR.

Bărbatul vinovat, cei doi copii ai săi și un adolescent din cealaltă mașină au ajuns la spitalul din Orșova, iar de acolo au fost transferați de urgență la Turnu Severin. Medicii spun că șoferul care a provocat accidentul mirosea puternic alcool.

"Cel mai grav a fost un copil cu fractură de gambă stângă, politraumatizat, dar conștient. Șoferul, din propriile mărturisiri, băuse", a declarat unul dintre medici. 


Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Nu a vrut să sufle în etilotest, așa că i s-au recoltat probe de sânge.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4309 secunde