ȘOCANT / Un bărbat din Năvodari a stat mai multe zile cu un CADAVRU în casă

330
1
ȘOCANT / Un bărbat din Năvodari a stat mai multe zile cu un CADAVRU în casă - 8decembriecadavru-1418068734.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Năvodari au demarat o anchetă, după ce, în această seară, într-un apartament de pe strada Cabanei a fost găsit cadavrul unui bărbat, într-o stare avansată de putrefacție.

Locatarii blocului respectiv au sunat, astăzi, la 112, solicitând sprijinul pompierilor pentru deblocarea ușii unui apartament din care, de câteva zile răzbea un miros pestilențial.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ajunși la fața locului au spart ușa. În interior a fost găsit un cadavru, dar și un alt bărbat, prieten cu decedatul, care refuzase să deschidă ușa autorităților și vecinilor. Se pare că acesta a stat cu cadavrul în casă, mai multe zile.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, urmând să fie efectuată necropsia, pentru a se stabili cauza decesului, în prezent fiind înregistrată ca moarte suspectă.

Comentează știrea

roshul
1 aprilie 2015
denuntz

dau pe dodu stefania de mangalia anul 2008 internata pe etajul 6 in bagdasar arsenii neurochirurgie 5 cu mengion in ochi , povestea de trecut cand decedase tacsul iesise in stradah , dansa , canta cu voce singurah se bucura . ea la omorat . proxenetul ei e la niculescu corina apartamentul 58 din 2010 .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4086 secunde