ȘOCANT. TÂNĂRĂ, ÎNJUNGHIATĂ DE IUBIT. Ce decizie a luat instanța

225
ȘOCANT. TÂNĂRĂ, ÎNJUNGHIATĂ DE IUBIT. Ce decizie a luat instanța - injunghiat-1498035768.jpg

Articole recomandate

Judecătorii au finalizat procesului unui tânăr din Iași acuzat de tentativă la omor. 


Gabriel Pavel Condurachi, de 24 de ani, și-ar fi înjunghiat fosta iubită, A.A. (20 de ani), fata fiind salvată după ce a cerut ajutorul prietenilor de pe Facebook. 


Tânărul ieșean a fost condamnat, ieri, la 10 ani de închisoare, fiind obligat să achite și 15.000 de lei, daune morale, victimei sale. Sentința nu este însă definitivă, potrivit Romania TV.


Potrivit actului de acuzare A.A. și Condurachi au fost iubiți din noiembrie 2015 până în februarie 2016, atunci când fata l-a anunțat pe iubitul său că s-a îndrăgostit de altcineva. În timpul relației lor, victima achiziționase un laptop folosind un card de fidelitate aparținând inculpatului, din acest motiv certificatul de garanție fiind emis tot pe numele tânărului.


Pe 15 septembrie, deși nu era proprie­tarul laptopului și nu avea ce face cu documentul, Condurachi a așteptat-o pe fosta iubită în scara blocului în care aceasta locuiește și i-a cerut înapoi certificatul de garanție. "Inițial, victima a refuzat să revină în apartament pentru a-i da incupatului acel act, însă, pentru că acesta a devenit insistent, i-a cerut să o aștepte afară, timp în care ea a revenit în imobil. Inculpatul nu s-a conformat ci a urmat-o până la ușa apartamentului, intrând în locuință împotriva voinței victimei", au precizat procurorii.


Supărată că fostul ei iubit a urmărit-o, A.A. a rupt certificatul de garanție și i-a cerut tânărului să plece din apartament. În acel moment, Condurachi i-a smuls telefonul din mână victimei și l-a aruncat pe hol. Ulterior, a strâns-o cu mâinile de gât, a tras-o de păr în interiorul camerei și a înjunghiat-o de mai multe ori. Când a văzut că victima sângerează, Condurachi a abandonat-o pe podeaua camerei și a fugit. Tânăra a încercat să primească ajutor de la vecini, însă nimeni de pe palier nu i-a răspuns. Pentru că nu mai avea telefon mobil, ea a pus un mesaj public pe Facebook. Mai mulți prieteni de-ai săi au văzut respectiva postare și au sunat la 112.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9218 secunde