ȘOCANT. O româncă a vrut să-și vândă bebelușul unei italience pentru 20.000 de euro. Cele două femei au fost arestate

965
ȘOCANT. O româncă a vrut să-și vândă bebelușul unei italience pentru 20.000 de euro. Cele două femei au fost arestate - 1bebelus6194fb-1493485341.jpg

Articole recomandate

O româncă de 25 de ani s-a înțeles cu o italiancă să îi vândă acesteia bebelușul pentru suma de 20.000 de euro. Cele două și un bărbat de origine marocană, care a servit drept intermediar, au fost arestați, scrie presa din Italia.


Italianca Francesca Zorzo, în vârstă de 36 de ani, s-a înțeles cu Tănase Nicoleta, de 25 de ani, o româncă stabilită în Italia, să-i plătească 20.000 de euro pentru copilul cu care aceasta era însărcinată. După aceea, italianca a început să poarte o burtă falsă și să pretindă că este însărcinată, potrivit Romania TV.


În urmă cu o lună, aceasta a mers la primărie pentru a se interesa care sunt procedurile ce trebuie urmate pentru înregistrarea unui copil născut acasă. Atunci când femeia nu s-a mai întors pentru a realiza înregistrarea, autoritățile au intrat în alertă și au verificat ce se întâmplă, scrie libertatea.ro. 


Astfel, autoritățile au reușit să le descopere pe cele două femei și un bărbat marocan, Youssef Barrazouk (48 de ani) în timp ce încercau să ajungă la o înțelegere privind copilul, italianca fiind nemulțumită că fetița româncei era mulatră. Cei trei au fost arestați, în timp ce copilul a fost predat unui centru de plasament care urmează să aibă grijă de ea în continuare.


Cele trei persoane au fost acuzate de alterarea stării civile a unui nou-născut, infracțiune ce se pedepsește cu închisoare de la 3 la 5 ani.


"Au fost momente de îngrijorare când ne-am dat seama ca s-a născut un copil și nu se mai știa nimic despre acesta. Fetița a fost găsită la Roma, după mai multe percheziții în Latina, Anzia, Nettuno. Prețul a fost negociat între 15 și 20.000 de euro. Nu avem cum să știm cât a fost plătit. Paradoxal, suma era considerată suficientă pentru cumpărarea acestei minunate și frumoase fetițe", a spus Antonio Galante, șeful echipei de investigație.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5143 secunde