ȘOCANT! ELEV GĂSIT MORT ÎN CĂMIN!

331
1
ȘOCANT! ELEV GĂSIT MORT ÎN CĂMIN! - fondcriminalist11422899637-1448370622.jpg

Articole recomandate

Un elev de 17 ani, aflat în plasament într-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui, a fost găsit mort, azi, în camera de cămin din localitatea Fălciu unde era cazat, polițiștii criminaliști declanșând o anchetă pentru a stabili cauzele decesului.


Potrivit primelor informații oferite de polițiștii vasluieni, un adolescent de 17 ani a fost găsit mort, în patul său, de către colegii de cameră, în cursul dimineții de marți, atunci când aceștia s-au trezit pentru a merge la cursuri la liceul din localitatea Fălciu.

Elevii și-au alertat instructorul, care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța incidentul.

Mai multe echipaje de polițiști au mers la Centrul de Recuperare și Reabilitare Fălciu, unde au început o anchetă pentru a stabili condițiile în care a murit adolescentul de 17 ani.

Adolescentul era cunoscut ca un tânăr liniștit, care nu a creat probleme și care avea rezultate foarte bune la învățătură, fiind primul în clasă.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.326 secunde