Oamenii legii vor asigura ordinea publică la evenimentele din week-end

224
Oamenii legii vor asigura ordinea publică la evenimentele din week-end - jandarmi-1535121098.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii și polițiștii constănțeni vor lua parte, în acest week-end, la mai multe evenimente, la care vor asigura ordinea publică. Primul dintre acestea va avea loc sâmbătă, 25 august, când jandarmii vor fi prezenți la competițiile sportive, respectiv Campionatul Național de Rugby de la Năvodari, meciul de fotbal de la Medgidia și luptele tătărești-"Kureș, din localitatea 23 August, sau "Taekwondo WT - Cupa Hârșova".


În aceeași zi, oamenii legii vor acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului cultural-artistic "Sub Semnul Centenarului", ce va avea loc în Piața Ovidiu. Apoi, duminică, 26 august, oamenii legii vor fi prezenți la Mangalia, unde va fi organizată festivitatea de aniversare a zece ani de la reabilitarea moscheii "Esmahan Sultan". 


Toate aceste misiuni ale jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător, dar mai ales condiții de siguranță pentru toți participanții la aceste evenimente. Pe această cale, oamenii legii le recomandă constănțenilor să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare. Aceștia le reamintesc oamenilor că nu vor fi tolerate faptele care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4495 secunde