O tânără de 25 de ani a făcut prăpăd pe șosea din cauza vitezei. O persoană a murit și alte trei au fost rănite

834
O tânără de 25 de ani a făcut prăpăd pe șosea din cauza vitezei. O persoană a murit și alte trei au fost rănite - accident395876200-1521666675.jpg

Articole recomandate

O femeie de 32 de ani și-a pierdut viața și trei persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc miercuri seara pe un drum județean din comuna hunedoreană Beriu, în apropiere de Orăștie, după ce două autoturisme s-au tamponat frontal într-o curbă din cauza unei șoferițe care nu a adaptat viteza la carosabilul umed.

O femeie de 25 de ani nu a adaptat viteza mașinii la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens și a lovit în plin un autoturism condus de o șoferiță de 30 de ani.

"În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a celor două conducătoare auto și a unei pasagere de 32 de ani din autoturismul care a produs accidentul rutier. Pasagera de 32 de ani a decedat. De asemenea, a fost rănit ușor un pasager de 32 de ani, din autoturismul care circula regulamentar", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

Conform medicului Călin Dumitrescu, de la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara, victimele accidentului au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Orăștie.

Femeia care a decedat a fost preluată de medici în stop cardio-respirator, cu suspiciune de fractură a coloanei vertebrale la nivel cervical. Celelalte victime au suferit fracturi la mâini și picioare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9559 secunde