O tânără de 19 ani a sunat la 112 și a anunțat că este urmărită. Câteva minute mai târziu, fata era violată de trei tineri

de Cuget Liber Miercuri, 11 Septembrie 2019 667
O tânără de 19 ani a sunat la 112 și a anunțat că este urmărită. Câteva minute mai târziu, fata era violată de trei tineri. 


Marți, 10 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea Dunării, în localitatea Șimian, situată în imediata vecinătate a orașului Drobeta Turnu Severin. La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști, care au găsit-o pe tânăra care telefonase la 112 la scurt timp după ce a fost violată.


Adolescenta spusese la telefon că este urmărită pe malul Dunării de trei tineri pe care nu-i cunoaște. După ce tânăra i-a descris pe agresori, polițiștii și jandarmii au reușit să-i găsească, undeva pe raza orașului Drobeta Turnu Severin. “Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Bălăcița, atât tânăra cât și aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate. Aici victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol, a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reținerea celor trei tineri”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, potrivit Adevărul.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei