O sută de jandarmi, prezenți la meciul dintre Viitorul și Gloria Bistrița

100
2
O sută de jandarmi, prezenți la meciul dintre Viitorul și Gloria Bistrița - jandarm-1368349323.jpg
Aproximativ o sută de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța vor asigura ordinea publică și siguranța suporterilor care vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre FC Viitorul Constanța - Gloria Bistrița, din cadrul Ligii I, care se va disputa mâine pe stadionul Farul începând cu ora 21.30. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe bază de abonamente și invitații. 

Organizatorii evenimentului au luat decizia ca, prin intermediul firmei de pază care asigură accesul la meci, să interzică folosirea în arena sportivă a materialelor de susținere a altor cluburi sportive altele decât cele care se întâlnesc în această partidă. De asemenea, spectatorilor le este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă sau religioasă, la discriminări de orice fel și la violență. 

Comentează știrea

:))
12 mai 2013
:))

Propun ca sa nu intre pe stadion si cei care au cas la gura si pe haine:))))))))

s.t
12 mai 2013
propunere

Eu propun ca toti cetatenii orasului Constanta,care nu au invitatie sau abonament,sa fie arestati!Astia incalca constitutia!Parca dupa revolutie aveam si noi dreptul la libera circulatie!Dar deh.....Noi nu suntem in UE.Halal libertate!Plecati d.r.ac.u la tara la ovidiu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2594 secunde