O româncă din Franța, acuzată că și-a otrăvit și sufocat soțul cu o pungă de plastic

190
O româncă din Franța, acuzată că și-a otrăvit și sufocat soțul cu o pungă de plastic - politia-1576534287.jpg

Articole recomandate

O româncă din Franța a fost acuzată că și-a otrăvit și sufocat soțul cu o pungă de plastic în aprilie 2017.


Viorela Hristea, în vârstă de 45 de ani, este acuzată că și-a ucis soțul, Daniel Hristea, în orașul Narbonne, relatează publicația L’Indépendant.


Bărbatul ar fi cerut divorțul, oferindu-i soției sale posibilitatea de a se întoarce în România în timp ce el rămâne cu copilul celor doi în Franța.


Femeia i-a oferit soțului un suc de piersici cu otravă, iar după ce acesta a adormit l-ar fi sufocat cu o pungă de plastic. Panicată, a încercat să scape de toate lucrurile care o puteau da de gol: otrava, pungile de gunoi, sticla de suc de fructe.


La două zile după uciderea soțului, femeia a mers la o secție de poliție unde a mărturisit că l-a ucis pe Daniel Hristea.


Cei doi soți s-au mutat în Franța în anul 2009. Au trait în Bordeaux timp de cinci ani, iar ulterior s-au mutat în orașul Narbonne, unde și-au deschis o afacere.


Femeia nu s-a integrat în Franța, unde se simțea izolată. De asemenea, a început să aibă o relație proastă cu soțul ei, pe care îl acuza de situația în care se afla, i-a spus aceasta psihologului responsabil de caz.


"Sunt liberă în închisoare", i-a spus acuzata psihologului.


Sursa: L’Indépendant


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0261 secunde