O româncă a furat o avere din conturile americanilor

322
O româncă a furat o avere din conturile americanilor - pol-1550851561.jpg

Articole recomandate

Polițiștii români au anunțat vineri, 22 februarie, reținerea unei femei urmărite internațional de aproape doi ani pentru fraudă bancară în Statele Unite ale Americii.


Autoritățile americane nu aveau inițial prea multe informații despre cea care pusese la cale întreaga operațiune, dar într-un final au reușit să o identifice. Fotografia acesteia a fost distribuită la sute de secții de poliție. 


Tânăra de 25 de ani se numește Germania Andronescu și este născută în Craiova. În perioada 2014 - 2016 ea s-a aflat pe teritoriul Statelor Unite ale Americii și a reușit să înșele sute de cetățeni americani. Povestea a ieșit la iveală după ce băncile din Statele Unite ale Americii s-au trezit cu o avalanșă de sesizări din partea clienților care cereau explicații de ce au conturile goale. Polițiștii americani au demarat imediat o amplă anchetă.


După câteva luni au reușit s-o identifice pe femeia care pusese totul la cale. Anchetatorii au stabilit că Germania Andronescu, de etnie rromă, cu ajutorul altor cetățeni străini, a furat informații din cardurile de debit și astfel a putut efectua retrageri în numerar de la bancomate. Din acel moment românca a fost dată în rumărire internațională, scrie Adevarul. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1553 secunde