O propunere excelentă: grad de sergent pentru militarii angajați pe bază de contract!

9454
O propunere excelentă: grad de sergent pentru militarii angajați pe bază de contract! - armata-1589549762.jpg

Articole de la același autor

Soldații, fruntașii și caporalii din Armata României au primit, săptămâna aceasta, o veste excelentă. Ei vor putea, prin lege, să beneficieze, în anumite condiții, de contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, "o reparație morală", așa cum a numit-o președintele Ligii Militarilor Profesioniști, Dănuț Albu.

Această victorie mare nu ar trebui, însă, să se oprească aici, iar militarul Manuel Vlăduț a venit cu o propunere interesantă.

"Ar mai fi ceva de reparat moral: revenirea militarilor angajați pe bază de contract la gradul de sergent, de care au fost degradați nelegal și umiliți! Ar fi excelent!", a transmis Manuel Vlăduț.

XXX

Pentru militarii angajați pe bază de contract, anul 2001 rămâne un moment dureros, pe care nu îl vor uita niciodată. În acel an, a fost emisă o ordonanță de urgență de guvern, cu numărul 90, conform căreia, la art. 108.1., "gradul de sergent acordat militarilor din Ministerul Apărării Naționale până la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență se înlocuiește cu gradul de caporal".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5649 secunde