O NOUĂ TRAGEDIE ÎN ARMATĂ / Militar mort într-un exercițiu, lângă Râșnov

12657
2

Articole recomandate

UPDATE: Potrivit MApN, accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14:40, în timpul unui exercițiu de parașutare, în zona aerodromului Zărnești. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe și mai multe echipaje de poliție care nu au putut face altceva decât să declare decesul.


Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcția informații militare, avea 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naționale din anul 2013.

El era căsătorit și avea un copil.

UPDATE: Pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, șeful DIM a ordonat constituirea unei comisii interne de anchetă.



UPDATE:
 Ministerul Apărării Naționale a postat pe Facebook un mesaj și o fotografie cu locotenentul căzut la datorie.

"O zi tristă pentru noi. Am mai pierdut un camarad.

Locotenentul Gabriel Cristian Dinicică a căzut la datorie, în această după-amiază, în timpul unui exercițiu de parașutare, în zona aerodromului Zărnești.

Gabriel avea 30 de ani, era căsătorit și avea un copil.

Suntem alături de familia greu încercată a camaradului nostru.

Sincere condoleanțe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!"

UPDATE:  Joi, dimineață, vor fi organizate în toate unitățile militare din țară ceremonii de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicică.

Un militar în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața, în urmă cu câteva minute, lângă Râșnov. Potrivit primelor informații, militarul se parașutase, în cadrul unui exercițiu militar și din motive încă necunoscute nu a reușit să acționeze parașuta la timp, izbindu-se cu putere de sol. Deși a primit imediat ajutor medical, militarul a decedat.




Comentează știrea

Numarul 4
26 iulie 2017
Condoleante

Condoleante familiei, un copil ramane fara tata si o sotie fara sot..viata de rahat.

Gogu
27 iulie 2017
Accident la locul de munca !

In fiecarezi mor romani la serviciu....si nu se mai isterizeaza nimeni

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7288 secunde