O nouă despăgubire pentru constănțeanca ce și-a pierdut o mână într-un accident rutier

454
1
O nouă despăgubire pentru constănțeanca ce și-a pierdut  o mână într-un accident rutier - onouadespagubireconstanteancaman-1425057114.jpg

Articole de la același autor

O constănțeancă ce și-a pierdut o mână într-un accident rutier, petrecut în 2006, ar putea primi o nouă despăgubire de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România. Georgiana Ghegeliu a fost despăgubită, anul trecut, cu suma de un milion de euro daune morale, iar într-un nou proces intentat companiei, magistrații Tribunalului București au dat câștig de cauză tinerei. Astfel, judecătorii bucureșteni au decis că tânăra este îndreptățită să primească două milioane de lei, ca daune materiale. Decizia nu este definitivă.

Accidentul în urma căruia Georgiana Ghegeliu a rămas infirmă s-a petrecut la data de 26 decem-brie 2006, pe DN 1, în județul Brașov. Tânăra se afla într-un autoturism condus de iubitul ei, când, la un moment dat, un șofer le-ar fi tăiat fața, motiv pentru care iubitul tinerei a tras de volan, pentru a evita un impact.

Autoturismul s-a izbit de parapeții metalici de pe marginea drumului, iar o bucată de parapet a intrat prin portiera mașinii și i-a secționat mâna tinerei.

Daunele materiale solicitate sunt pentru protezele de care are nevoie constănțeanca.

Comentează știrea

Maria
1 martie 2015
oferta

Oferta de munca pentru persoane serioase, care vor sa castige bani, 300 dolari pe luna, muncind cateva ore pe zi, pe calculator. Cei interesati vor trimite textul INFO la email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6623 secunde