O minoră și o femeie, căutate în tot județul Constanța

482
Două persoane sunt căutate de polițiștii constănțeni în tot județul, după ce au dispărut de acasă și nu s-au mai întors până în prezent.

Este vorba despre o minoră, în vârstă de 15 ani, și o femeie, în vârstă de 39 de ani. Potrivit oamenilor legii minora Anamaria Ignătoaie, domiciliată pe raza localității Topraisar, a plecat de acasă în data de 5 ianuarie, iar familia nu a mai primit niciun semn de atunci.

Fata are 153 cm înălțime, 47 kilograme greutate, constituție atletică, ten alb, păr vopsit roșcat, ochi căprui, față ovală. La data plecării, purta geacă de piele neagră, fes roz, blue-jeans, pantofi sport de culoare maron. Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Postul de Poliție Topraisar sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611.364, interior 20005.

De asemenea, oamenii legii au mai fost sesizați cu privire la dispariția Mihaelei Cislaru, în vârstă de 39 de ani, din Constanța. Femeia are 168 cm înălțime, 56 kilograme greutate, ten alb, păr castaniu, ochi căprui-verzi, față ovală. La data plecării purta o geacă-imitație de piele, blue-jeans de culoare neagră și pantofi sport negri. Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Dispeceratul I.P.J.Constanța, tel. 0241.611.364, interior 20005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8497 secunde