O GRAVIDĂ în luna a opta A MURIT în timp ce era transportată la spital la Constanța

766
3
O GRAVIDĂ în luna a opta A MURIT în timp ce era transportată la spital la Constanța - iarna-1419871348.jpg

Articole recomandate

O femeie însărcinată în 8 luni a murit, luni, într-o ambulanță, în județul Tulcea, în timp ce era transportată la Spitalul Județean Constanța, după ce în timpul deplasării au apărut anumite complicații. 
Femeia a intrat în stop cardiac, dar echipajul de pe ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a o salva. 
Aceasta este a doua victimă a drumurilor înzăpezite, o altă tânără murind într-o ambulanță în județul Vaslui.


Comentează știrea

RODICA
29 decembrie 2014
Cea mai serioasa oferta de lucru!

Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Rodica penibila
30 decembrie 2014
Fenomenul foamei și disperării

Făi disperato, tu nu observi că aici se discută lucruri importante ?... adică despre situații de viață și de moarte. Tu postezi de foame toate prostiile cu...dezvoltatori de proiecte pentru piata nationala si mondiala pentru că e mocca ? Du-te drak la muncă și nu mai umple paginile cu prostii că nu interesează pe nimeni vrăjelile voastre de 2 lei ! Dacă mai postezi tâmpenii, o să primești pe adresa de email în loc de info numai măscări și mezeluri, ai înțeles, obosito ?

silvia
30 decembrie 2014
Din ce localitate era femeia ?

De ce a transportat-o la Constanta? Nu era mai simplu s-o transporte la spitalul din Tulcea ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6691 secunde