O fetiță a murit, iar fratele ei este în stare gravă, în urma unui incendiu provocat de joaca cu chibriturile

118
O fetiță a murit, iar fratele ei este în stare gravă, în urma unui incendiu provocat de joaca cu chibriturile - incendiu1452013842-1547626530.jpg

Articole recomandate

O fetiță în vârstă de 4 ani a decedat, iar fratele acesteia, de 3 ani, se află în comă, după ce s-au jucat în locuință cu chibriturile, au aprins salteaua patului și s-au intoxicat cu fum, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Evenimentul s-a produs marți seara, în garsoniera în care locuiau cei mici cu părinții, situată la demisolul unui bloc cu două etaje de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Bacău.

Potrivit sursei citate, cei doi copii se aflau în camera garsonierei, iar mama acestora, cu un alt copil de 3 luni, era în bucătărie.

"Copiii de 3 ani și 4 ani, un băiat și o fetiță, erau singuri în dormitor, s-au jucat cu chibriturile și au dat foc la pat. Au fost degajări mari de fum de la salteaua patului, s-a creat panică și în casă și în bloc. Copilul de 3 luni a fost evacuat din primele momente, iar cei doi copii au fost găsiți inconștienți de echipele de căutare-salvare ale ISU, și predați SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, citat de Agerpres.

La spital, fetița a făcut stop cardio-respirator și a decedat. Băiețelul este în stare comatoasă, instabilă și nu poate fi transportat la o clinică de specialitate din Iași.

ISU Bacău a intervenit la eveniment cu 23 pompieri, 2 autospeciale și echipajul SMURD, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.936 secunde