O femeie care abia născuse și-a pus copilul într-un sac și l-a ascuns în curte

de Cuget Liber Marţi, 13 August 2019 208
O femeie de 37 de ani din localitatea Dorna Candrenilor, județul Suceava, care născuse luni, și-a pus copilul într-un sac și l-a ascuns într-o anexă din curtea casei.


Femeia ar putea fi cercetată pentru pruncucidere sau omor.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat pentru News.ro că polițiștii cercetează o femeie, după ce aceasta și-a pus copilul nou-născut într-un sac.


”Femeia lucrează la o fabrică, iar una dintre colegele ei, care este și mama unui polițist, a observat că aceasta nu mai are burtă. A sesizat Poliția și astfel polițiștii au aflat că femeia născuse acasă, luni. Copilul nou-născut a fost găsit într-un sac, într-o anexă din gospodărie, luni după-amiază, în jurul orei 17.00. Trupul a fost ridicat pentru necropsie, iar în funcție de rezultat, femeia ar putea fi cercetată fie pentru pruncucidere, fie pentru omor. Oricum, trebuie stabilit dacă copilul trăia sau nu la naștere”, a declarat Ionut Epureanu.


Potrivit sursei citate, femeia, care locuiește cu soțul ei, mai are trei copii acasă.


Vecinii femeii le-au spus polițiștilor că și în trecut aceasta părea că este însărcinată, însă nu a apărut cu copiii și că cel mai probabil i-a îngropat în curte. Polițiștii cercetează și acest aspect.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei