O adolescentă de 14 ani a mințit că a fost răpită pentru a fugi la un bărbat cunoscut pe net

237
O adolescentă de 14 ani a mințit că a fost răpită pentru a fugi la un bărbat cunoscut pe net - images05045200-1566748620.jpg

Articole recomandate

Polițiștii ieșeni au demarat o anchetă după ce o femeie din localitatea Șcheia a anunțat la serviciul de urgență 112 că fiica sa ar fi fost răpită, însă, în realitate, fata a plecat de acasă cu intenția de a ajunge la București pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o rețea de socializare, informează IPJ Iași.

"Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de o femeie, de 36 de ani, din comuna Șcheia, că a fost anunțată de fiica sa, în vârstă de 14 ani, că ar fi fost răpită de pe stradă de către persoane necunoscute. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat minora pe raza comunei Șcheia. Femeia a declarat că în dimineața zilei de 24 august, în timp ce se deplasa spre satul Șcheia, fata ar fi fost luată la ocazie cu un autoturism tip dubă, după care ocupanții acestuia ar fi legat-o de mâini și picioare și ar fi dus-o într-un loc necunoscut, iar ulterior, în jurul orei 10,00, ar fi reușit să scape și i-ar fi solicitat unei femei să o transporte cu un autoturism în comuna Șcheia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate", se precizează într-un comunicat remis presei duminică de IPJ Iași.

Potrivit sursei, fata ar fi plecat de acasă cu intenția de a merge spre Capitală, pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o rețea de socializare.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8987 secunde