"Nu excludem varianta ca Luiza Melencu să fie în viață; testele ADN în cazul acesteia - neconcludente"

202

Articole recomandate

Procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă, a afirmat marți că nu poate fi exclusă varianta ca Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, să fie în viață, având în vedere că rezultatele testelor ADN în cazul acesteia nu au fost concludente.

Întrebat, la venirea la CSM, dacă exclude varianta ca Luiza Melencu să fie în viață, Bănilă a răspuns: "Nu excludem niciuna dintre variante. Știți foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente și de aceea, la momentul acesta, nu putem exclude nicio variantă".

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioști, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Dispariția fetei a fost anchetată de DIICOT care a reunit dosarul cu cel al Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, dispărută pe 24 iulie, care a sunat pe 25 iulie la 112 solicitând ajutor deoarece a fost sechestrată, bătută și violată.

În cauză a fost inculpat Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal.

În cadrul anchetei, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12,00, atunci când ar fi surprins-o cu telefonul în mână și ulterior i-ar fi incinerat corpul, iar cu privire la cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, procurorii au stabilit că există indicii că inculpatul a săvârșit același gen de infracțiuni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4065 secunde