Nu este de glumă! Amenzi pentru cine nu respectă restricțiile impuse de starea de urgență

394
Nu este de glumă! Amenzi pentru cine nu respectă restricțiile impuse de starea de urgență - coronacontrolsursaipjconstanta-1586369046.jpg

Articole de la același autor

În județul Constanța, instituțiile abilitate fac controale zi de zi, atât pentru a constata dacă cei aflați în izolare la domiciliu sau în carantină respectă impunerile, cât și pentru a verifica modul în care constănțenii respectă prevederile ordonanțelor militare. Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului Constanța, de la decretarea stării de urgență până în prezent, oamenii legii au aplicat aproximativ 4000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3,5 milioane de lei. Zilnic, oamenii legii aplică în jur de 300 de amenzi, cele mai multe vizând nerespectarea restricțiilor impuse de ordonanțele militare.



"Facem apel către toți locuitorii județului Constanța să respecte toate prevederile ordonanțelor militare emise. Evitați ieșirile nejustificate din casă, rezumați-vă doar la deplasările în interes de serviciu sau de maximă necesitate! Nu uitați să păstrați distanța față de celelalte persoane și să respectați toate recomandările de igienă reiterate de către specialiști", au atras atenția reprezentanții Prefecturii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4909 secunde