Nu au scăpat de dosar penal! Șoferi trași pe dreapta

237
Nu au scăpat de dosar penal! Șoferi trași pe dreapta - ddd-1579860593.jpg

Articole de la același autor

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Luptători din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus o autoutilitară, pe strada Eliberării din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate.

La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 18.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat o femeie, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiu. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că autoturismul figurează radiat din circulație din data de 10.12.2015.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9391 secunde