NU A MAI SUPORTAT DUREREA! S-a sinucis, după ce fiul său de 16 ani s-a înecat în mare

715
NU A MAI SUPORTAT DUREREA! S-a sinucis, după ce fiul său de 16 ani s-a înecat în mare - crimabotosani-1523793362.jpg
Un bărbat s-a aruncat de la etajul al III-lea al unui cămin aflat în incinta Liceului "Voievodul Mircea" din Târgoviște. Se pare că acesta suferise o depresie ca urmare a decesului fiului său de 16 ani. Bărbatul era angajat al unei firme care lucra pentru Primăria Târgoviște. 


Căminului studențesc în care s-a întâmplat tragedia se află în incinta Liceului "Voievodul Mircea" din Târgoviște. Bărbatul, care avea 48 de ani, a murit la spital în urma rănilor suferite. "Pacientul era politraumatizat, căzut de la etajul trei. Era inconștient și în stare gravă. Nu s-a mai putut face nimic, el decedând în Unitatea de Primiri Urgențe", a declarat dr. Marius Vlad.


Se pare că de aproape un an bărbatul suferise o depresie puternică după ce și-a pierdut băiatul de 16 ani care s-a înecat în mare. Venise băut de la muncă și le-a spus colegilor de cameră că el își va lua viața, dar nimeni nu l-a băgat în seamă. S-a aruncat de la o fereastră. Bărbatul era din Ialomița și lucra pentru o firmă contractată de Primăria Târgoviște pentru reparația unui pod.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1939 secunde