NOU NĂSCUT ÎNGROPAT ÎN GRĂDINĂ! Străbunica, cercetată pentru omor

413
NOU NĂSCUT ÎNGROPAT ÎN GRĂDINĂ! Străbunica, cercetată pentru omor - criminalisti1321511083056-1516979559.jpg

Articole recomandate

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna au dispus începerea urmăririi penale a unei femei în vârstă de 81 de ani din localitatea Căpeni, de lângă orașul Baraolt, suspectată că și-ar fi ucis nepotul.

"Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că în data de 25.01.2018, în urma unui denunț verbal, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Baraolt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, anterior cu patru zile, numita Erdely Mikes Judit Renata, aflându-se la domiciliul său, a dat naștere unui copil de sex masculin viu, ajutată fiind la naștere de bunica acesteia, Bandi Varvara, existând suspiciuni că fătul a fost îngropat în grădină. Ambele persoane sunt diagnosticate cu boli de natură psihică", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului, remis vineri AGERPRES.

Potrivit procurorului Adrian Baciu, bătrâna suspectată că și-ar fi îngropat nepotul imediat după naștere, fără știrea mamei, a fost internată la Spitalul de Psihiatrie din Sfântu Gheorghe, în vederea efectuării expertizei medicale, aceasta fiind cercetată pentru infracțiunea de omor.

"Practic, cazul a ajuns în atenția noastră după ce bătrâna a mers la medicul de familie și i-a spus că nepoata sa a născut. Când medicul a întrebat-o unde e copilul, a răspuns că l-a îngropat (...) Noi am ajuns imediat la fața locului, dar cadavrul copilului nu a mai fost găsit, cel mai probabil a fost mâncat de animale, pentru că am descoperit urme (...) Nu fusese îngropat prea adânc, pământul din curte era înghețat, iar casa se află în vecinătatea pădurii", a declarat, pentru AGERPRES, procurorul Adrian Baciu.

Acesta a mai menționat că mama copilului, în vârstă de 26 de ani, care a fost audiată în calitate de martor, ar fi spus că ea a dorit să păstreze băiețelul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4429 secunde