Noi pachete cu droguri au fost găsite pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria

559
Noi pachete cu droguri au fost găsite pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria - colajdroguri-1555069673.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Bulgaria au capturat încă 25,43 kilograme de cocaină pe litoralul Mării Negre. Noile pachete cu droguri au fost găsite în apropiere de stațiunea Sunny Day, a anunțat vineri procuratura bulgară, citată de Agepres.


Pachetele cu droguri erau într-o pungă legată de o vestă de salvare, la fel ca și cele 169 de kilograme de cocaină găsite marți, la circa 70 de km mai la nord.

Cocaina era de înaltă puritate, între 77,57% și 90,59%. Valoarea pe piața neagră a cantității respective ar fi fost de 4,03 milioane de dolari, apreciază procurorii bulgari.

La sfârșitul lui martie, Poliția Română a capturat peste o tonă de cocaină, găsită într-o barcă răsturnată în apropiere de Sfântu Gheorghe, iar ulterior au ajuns la țărm mai multe pachete mai mici, cu o greutate totală de 152 de kilograme, conform unui bilanț prezentat de DIICOT pe 8 aprilie.

Autoritățile române și bulgare lucrează din 5 aprilie la acest caz, în care ministrul bulgar de interne, Mladen Marinov, a apreciat miercuri că este vorba despre o operațiune de transfer de droguri pe mare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3951 secunde