Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului în care a murit artista Anca Pop

1050
Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului în care a murit artista Anca Pop - ancapopamurit-1545148969.jpg

Articole recomandate

Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului în care a murit artista Anca Pop. Purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Alin Șerbănescu, a declarat că locul unde s-a produs tragedia nu este un punct cu risc de accidente, iar drumul era curat.

Poliția va stabili cauzele accidentului, însă se exclud problemele cu drumul. În plus, a subliniat el, este un drum foarte puțin circulat. 


"În zona unde a avut loc accidentul, pe clisura Dunării, în ultimii 6-7 ani nu a avut loc niciun accident. Deci, nu este un punct cu risc de accidente, un punct negru cum se numește tehnic. Maximum 1.000 de autovehicule trec zilnic pe acest drum, este un drum foarte puțin circulat. În plus, la momentul producerii accidentului, drumul era curat, inclusiv cu material antiderapant, chestiune constatată de Poliție, care a venit la locul accidentului și care a consemnat în raport. În zona de acolo este o curbă lină, aproape o linie dreaptă, deci configurația drumului nu reprezintă risc de accident. Distanța dintre marginea drumului și Dunăre era de peste 20 de metri", a menționat Șerbănescu, potrivit Agerpres. 


"Am montat permanent cu prioritate parapeți în toată regionala, nu numai acolo, în zonele cu puncte negre. Poliția va stabili care sunt cauzele accidentului. Este o cercetare acolo. Nu există nicio problemă cu drumul. Se exclud problemele cu drumul", a subliniat acesta. 


Anca Pop a promovat o viață lipsită de inhibiții, fiind o prezență exotică și recunoscând că este lesbiană. "Dragostea înseamnă să fii fascinată de cineva, să admiri pe cineva, iar persoana cealaltă să fie la fel de fascinată și să te admire pe tine. Altfel nu poate fi… nu este dragoste prin posesivitate și gelozie sau impunere de niciun fel', spunea Anca Pop.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5421 secunde